8 λέξεις: Θα γίνει… μακελειό! Ο Μιλτιάδης χαροπαλεύει στο νοσοκομείο (Photos)

8 λέξεις: Θα γίνει... μακελειό! Ο Μιλτιάδης χαροπαλεύει στο νοσοκομείο (Photos)
8 λέξεις: Θα γίνει... μακελειό! Ο Μιλτιάδης χαροπαλεύει στο νοσοκομείο (Photos)

8 λέξεις: Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα καινούργια επεισόδια του θρίλερ του ΣΚΑΪ όταν αυτά αρχίσουν να προβάλλονται.

Οι συντελεστές του ερωτικού – πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΪ «8 λέξεις» επιφυλάσσουν πολλές ανατροπές στους τηλεθεατές, καθώς στα καινούργια επεισόδια πρόκειται να δούμε πολλούς από τους ήρωες να έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους.

 

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει, μεταξύ άλλων, ο Φοίβος, ο οποίος, όπως έχουμε δει, είναι έξυπνος, μυστικοπαθής, ολιγόλογος και απαθής, ενώ ζει μια «διπλή» και επικίνδυνη ζωή. Αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι εκτελεί συμβόλαια θανάτου έναντι μεγάλων χρηματικών ποσών, προκειμένου να ζήσει μια πλούσια και άνετη ζωή.

Ο ίδιος, με την ιδιότροπη συμπεριφορά του, έχει κινήσει το ενδιαφέρον του νονού του, του Λουκά, ο οποίος έχει εκφράσει τις ανησυχίες του στον Μιλτιάδη και στην Κατερίνα, αλλά και στον Έκτορα Αντωνιάδη, ο οποίος προσπαθεί να διώξει το πέπλο μυστηρίου που τον καλύπτει. Αυτό, μάλιστα, δεν θα αργήσει να συμβεί…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του my tv ο Φοίβος και η Βίκυ προχωρούν το σχέδιό τους για να σκορπίσουν τον θάνατο στο κότερο του Δερβάνη, ενώ την ίδια στιγμή ο Μιχαήλ, η Ρωξάνη, ο Έκτορας και η Κατερίνα ακυρώνουν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, την παρουσία τους σε αυτή τη δεξίωση.

Δεν ισχύει το ίδιο, όμως, για τον Μιλτιάδη, ο οποίος θεωρεί χρέος του να εκπροσωπήσει το κόμμα της Αναγέννησης. Η μέρα της επίθεσης, λοιπόν, φτάνει και η βραδιά εξελίσσεται σε ένα απίστευτο μακελειό.

Μετά την επίθεση του Φοίβου και της Βίκυς, ο Μιλτιάδης μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη για τη ζωή του, ενώ η νεαρή γυναίκα τραυματίζεται σοβαρά. Ωστόσο, ο Φοίβος καταφέρνει να βρει γιατρό για να τη χειρουργήσει. Παράλληλα, το μακελειό στο κότερο γίνεται πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων, με τον Έκτορα να έχει κάποιες υποψίες, τις οποίες φροντίζει να τις επιβεβαιώσει.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο γοητευτικός δικηγόρος ακούει τυχαία κάποια πράγματα και οδηγείται, για μία ακόμα φορά, στο διαμέρισμα του Φοίβου. Σε αυτήν την «έφοδο» ο Έκτορας ανακαλύπτει ένα σοβαρό ενοχοποιητικό στοιχείο σχετικά με την εμπλοκή του νεαρού άντρα στο αιματηρό συμβάν! Άραγε, ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Έκτορα;

Μετά την ανακάλυψη αυτού του στοιχείου, θα κάνει τα πάντα για να συλληφθεί ο στυγερός δολοφόνος και να οδηγηθεί στη φυλακή;


Ο Φοίβος και η Βίκυ προχωρούν το σχέδιό τους για να σκορπίσουν τον θάνατο στο κότερο του Δερβάνη.

Την ίδια στιγμή ο Μιχαήλ, η Ρωξάνη, ο Έκτορας και η Κατερίνα ακυρώνουν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, την παρουσία τους σε αυτή τη δεξίωση.

Δεν ισχύει το ίδιο, όμως, για τον Μιλτιάδη, ο οποίος θεωρεί χρέος του να εκπροσωπήσει το κόμμα της Αναγέννησης.

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα καινούργια επεισόδια του θρίλερ του ΣΚΑΪ όταν αυτά αρχίσουν να προβάλλονται.