Απαλλαχτείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα λίγο πριν τις διακοπές

Απαλλαχτείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα λίγο πριν τις διακοπές
Απαλλαχτείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα λίγο πριν τις διακοπές

Καλοκαίρι! Η εποχή του χρόνου που έχει ταυτιστεί στο μυαλό μας με τις διακοπές, τη θάλασσα και την ξεκούραση.

Ετοιμάζεσαι λοιπόν να βγεις στην παραλία. Με την αποτρίχωση τι θα κάνεις;

Απαλλάξου οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα με την πιο ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης, το laser αλεξανδρίτη. Όπως μας εξήγησαν στο κέντρο πλαστικής χειρουργικής Kallisti Medical εφαρμόζεται το Alexadrite Laser Evo Plus by Quanta, ένα πανίσχυρο laser αλεξανδρίτη που εγγυάται οριστικά αποτελέσματα.

Πρόκειται για την πλέον ανώδυνη και γρήγορη τεχνική που μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο και σώμα και δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμη και σε πιο σκούρες επιδερμίδες. Μπορεί να ξεκινήσει ή να συνεχιστεί ακόμη και στην καρδιά του καλοκαιριού αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού.

Γιατί να επιλέξεις την αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη;

Η αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη υπερτερεί διότι δίνει οριστικά αποτελέσματα σε λιγότερες συνεδρίες ακόμη και σε πιο δύσκολες περιπτώσεις. Το σημαντικό με αυτή την μέθοδο είναι πως σε κάθε συνεδρία η σάρωση είναι πυκνή, χωρίς κενά. Ρυθμίζοντας σωστά παραμέτρους όπως η διάρκεια παλμού, το spot size και η ταχύτητα, καταστρέφονται περισσότεροι θύλακες/συνεδρία. Ενώ χάρη στη λειτουργία burst mode ακόμη και οι σκούροι φωτότυποι δεν αντιμετωπίζουν δυσκολία στην αποτρίχωση.

Αξίζει να σημειώσουμε πως διαθέτει ψυκτικό σύστημα zimmer. Λόγω της διοχέτευσης ψυχρού αέρα στην υπο θεραπεία περιοχή πριν, στη διάρκεια και αμέσως μετά τον παλμό, είναι καλά ανεκτό ακόμη και από ευαίσθητες επιδερμίδες, γι΄ αυτό και είναι δυνατή η εφαρμογή υψηλότερων εντάσεων.

Πόσο συχνά μπορεί να γίνει η εφαρμογή;

Συνήθως πραγματοποιούνται 4-8 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 35-40 ημερών. Σαφώς η μείωση της τριχοφυϊας είναι αισθητή από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ενώ οι τρίχες γίνονται πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες και η ανάπτυξή τους καθυστερεί.

Τι πρέπει να προσέξεις πριν την συνεδρία;

Πριν την θεραπεία δεν θα πρέπει να έχεις κάνει αποτρίχωση με κερί για τουλάχιστον δυο εβδομάδες, σολάριουμ ή ηλιοθεραπεία για μια εβδομάδα και να μην έχεις χρησιμοποιήσει ξανθιστικά ή προϊόντα μαυρίσματος. Πάντοτε δίνονται σαφείς οδηγίες από τον γιατρό τόσο για την περίοδο πριν την συνεδρία όσο και για μετά.

Για περισσότερες: www.kallisti-medical.com