Στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος, το πρωί του Σαββάτου, σχολιάζοντας την απρόσμενη οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν έκρυψε, μάλιστα, πως στεναχωρήθηκε με την συγκεκριμένη απόφαση.

Ειδικότερα, στην πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN, ο Κώστας Παπαδόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν το πίστεψα πως αποφάσισε ο Τζέιμς να αποχωρήσει και δεν το πίστευα μέχρι εκείνη τη στιγμή που τον είδα να φεύγει. Αυτός ο άνθρωπος έχει περάσει πάρα πολλά μέσα, ήλπιζα ότι θα πήγαινε μέχρι πάρα πολύ μακριά. Στεναχωρήθηκα γιατί είναι ένα κομμάτι πολύ σημαντικό στο παζλ του Survivor».

«Έβλεπα συνεχώς να μπαίνουν νέοι παίκτες στο Survivor και πίστευα ότι θα έπαιρνε παράταση. Πόσο, όμως, δεν ξέραμε» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του Survivor. «Δεν υπήρχαν ενδείξεις για την απόφαση του Τζέιμς να αποχωρήσει από το Survivor».

«Όλοι κουραζόμαστε, λέμε πράγματα τα οποία όμως ξέρουμε ότι είμαστε εκεί σαν αληθινοί Survivors και κάνουμε υπομονή».

Ο Κώστας Παπαδόπουλος επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αυξομείωση των κιλών του μετά από το παιχνίδι. Όπως αποκάλυψε επέστρεψε στην Ελλάδα με μείον 15 κιλά αλλά ήδη έχει πάρει πέντε, όμως τόνισε ότι έχει αποκτήσει πρόβλημα με το στομάχι του καθώς μετά από τόσο καιρό αφαγίας, άρχισε να τρέφεται και πάλι κανονικά και έτσι δυσκολεύεται αρκετά.Filathlos.gr