Πανελλαδική Πρωτιά για το Εμβολιαστικό Κέντρο Αμαρουσίου !
Πανελλαδική Πρωτιά για το Εμβολιαστικό Κέντρο Αμαρουσίου !

Σε σημερινή του ανάρτηση αλλά και βιντεοσκοπημένο μήνυμα στην προσωπική του σελίδα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου γνωστοποίησε τον εμβολιασμό του και ταυτόχρονα έδωσε συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση του Εμβολιαστικού Κέντρου στις κυρίες Μαρία Γώγου και Κορίνα Λιούτα, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τα πρώτα στατιστικά στοιχεία που δίνουν την “παραγωγική πρωτιά” στο Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου σε επίπεδο εμβολιασμών, αναλογικά πάντα με τον πληθυσμό που εξυπηρετεί στα Βόρεια Προάστια .

 

 

 

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτηση του :

 

“Ένα βήμα προς την Ελευθερία και για μένα προσωπικά …

Έφθασε κι εμένα η σειρά μου να εμβολιαστώ μαζί με τη σύζυγό μου στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου.

Για άλλη μια φορά διαπίστωσα την άψογη οργάνωση του εμβολιαστικού μας κέντρου με την εξαιρετική καθοδήγηση της επιστημονικής υπευθύνου κας Μαρίας Γώγου και της επικεφαλής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και Συντονίστριας του Εμβολιαστικού Κέντρου κας Κορίνας Λιούτα.

Συγχαίρω όλο το ιατρικό, και νοσηλευτικό, υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό που κατάφεραν να φθάσουν το εμβολιαστικό κέντρο Αμαρουσίου στην πρώτη θέση εμβολιασμών πανελλαδικά αναλογικά με τον πληθυσμό που εξυπηρετεί, αφού ήδη ξεπέρασε τα 600 άτομα ημερησίως .

Προσκαλώ τις Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες που δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί να δηλώσουν συμμετοχή στο εμβολιαστικό πρόγραμμα για να δημιουργήσουμε σύντομα το επιθυμητό για όλους μας τείχος ανοσίας για να βρεθούμε σύντομα όλοι μας κοντά και να πάρουμε επιτέλους τις ζωές μας πίσω .

Ο εμβολιασμός είναι μία απόλυτα ασφαλής διαδικασία, αποτελεί ύψιστη πράξη ατομικής ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο για όλους.”

 

Πανελλαδική Πρωτιά για το Εμβολιαστικό Κέντρο Αμαρουσίου !
Πανελλαδική Πρωτιά για το Εμβολιαστικό Κέντρο Αμαρουσίου !