Άνθρωποι του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν με τον Πάμπλο Γκαρσία μέσα σε πολύ καλό κλίμα και αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι ο Ουρουγουανός προπονητής το σκέφτεται κι έχει θετική διάθεση για να αναλάβει την ομάδα β’ του Δικεφάλου του Βορρά που θα παίξει στη Super League 2. Οριστική συμφωνία, βέβαια, δεν προέκυψε.

Οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν την επόμενη εβδομάδα, αφού για τον Γκαρσία προηγείται παρουσία στην Αθήνα και η συνέχεια της προσπάθειας που κάνει στην ειδική σχολή προπονητών UEFA A+B,.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα ΠΑΟΚ Β’ προχωράει, όπως και οι συζητήσεις, ώστε αυτή την ομάδα να την αναλάβει προπονητικά ο Πάμπλο Γκαρσία. Την ερχόμενη εβδομάδα ίσως υπάρξει οριστική εξέλιξη.

Από εκεί και πέρα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είχε ασκήσει δίωξη στον Πάμπλο Γκαρσία αναφορικά με τους πανηγυρισμούς του έπειτα από τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, αλλά χθες η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αθώωσε τον Ουρουγουανό τεχνικό, κρίνοντας τη δίωξη απαράδεκτη.

Η πειθαρχική αθώωση του Γκαρσία, μάλιστα, είναι οριστική, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου δεν πρόκειται να ασκήσει έφεση.Filathlos.gr